Onze diensten

Onze diensten zijn kort (maar krachtig!) in te delen in drie categorieën:

  • Webtekstrevisie
  • Tekstaudit
  • Schrijven van webteksten

Graag lichten we deze drie peilers graag even verder toe voor u.

Webtekstrevisie

Voor u een webtekst op uw website plaatst (een blogbericht, een persbericht, een hele nieuwe pagina) gaan wij met deze tekst aan het werk om hem helemaal webklaar te maken. Geen overoptimalisatie, maar een leuke, boeiende tekst die zowel de bezoekers als de grote zoekmachines weten te appreciëren.

Aangezien het hier slechts over een revisie gaat van één of enkele teksten zijn dit meestal relatief kleine projecten die wij binnen een erg korte tijdsspanne kunnen afwerken. In de praktijk slagen wij er haast altijd in om afgeleverde teksten binnen de vier uren helemaal te optimaliseren voor het internet.

Tekstaudit

Een tekstaudit is eigenlijk een meer grootschalige versie van de webtekstrevisie. We bekijken uw huidige website en gaan met een fijne kam doorheen alle bestaande teksten. Van goede (of matige) webteksten maken wij geweldige webteksten die uw SEO-doelen nog eens mee versterken ook!

In het vak noemen wij dat twee vliegen in één klap!

Schrijven van webteksten

Op basis van uw noden (keywords, titels, publiek, ...) schrijven wij de boeiendste en leukste webteksten voor uw website! Tegen scherpe tarieven en indien nodig tegen een strakke deadline werken wij met u tot u helemaal tevreden bent van de teksten. Wij werken niet op basis van een uurloon, maar op basis van het aantal geschreven woorden — wat wil zeggen dat wij zeer gedetailleerd kunnen voorspellen wat de kostprijs van elk project zal zijn.

Onze prijzen starten al vanaf €0,11 per woord.

We werken op regelmatige basis voor Inbound, een internetcommunicatiebureau, en hebben dus ook een netwerk dat je kan helpen de andere aspecten van je webcommunicatie aan te pakken.